Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:
 klun

Bez nogu

© copyright 2015 - 2024 schumsky

Bez nogu

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/672212 ←permalink]
Verzija (krop, blend i retuš) za sve one koji su predlagali bez nogu ;)

I za ostale stvari kako Spring i Zelena predlažu.

Samo sad nemojte tražiti polovicu u milanskoj obradi ;)

Klik-Kid
[02. 12. 2015.]

Ja bi samo sjenu... Bez covjeka

ljiljana
[02. 12. 2015.]

dobra :))

klun
[02. 12. 2015.]

Dobra!

Didokles
[02. 12. 2015.]

Na onoj predhodnoj fotki napisao sam bio komentar, pa ga nisam poslao u stilu: podlegneš li pritisku i sugestijama ostat će na kraju samo crveni grafit na staklu...pa ti u tom pravcu predlažem da ošišaš taj sivi /perforirani/rupičasti nepotrebni komad fotke;)))

goranx78
[02. 12. 2015.]

Ova mi je bolja i konkretnija!

PEPE66
[02. 12. 2015.]

dobra,dobra :))

soad
[02. 12. 2015.]

Bolja mi ova.

agni
[02. 12. 2015.]

ona ranija djeluje mi poput mađioničarskog kovčega na sceni, na jednom mjestu noge na drugom tijelo, i dobra mi je . Ovdje bih (kada već ispunjavaš želje, šalim se) maknula sjenu ili čovjeka ..zanimljiva ,fino slijedi niz radova u navedenom albumu ,moguće mi je ipak prva potpunija:-))

schumsky
[03. 12. 2015.]

@Klik-Kid: evo kliče za tebe (i agni) - današnja je sa kloniranim čovjekom. Sori agni, klonirao bih ja za tebe i sjenu, ali to je prevelik zalogaj, velika je i tamna, mislim da bi malo teže išlo ;)

@Didokles: na ovoj je upravo grafit prenesen sa prve fotke, jer ovdje je mladac sjeo na desni dio klupe pa grafit više nije bio u kadru. Što se tiče rezanja odozdo, i to sam probao i dobro je, ali meni paše kad se odrežu samo rupice, ako odrežem i onu tanku prugu između dupeta i rupica onda mi ne funkcionira

Meni komentari nisu pritisak i ne smatram da sam podlegao. O svakom razmislim, isprobam sve koje mogu isprobati i onda odlučim što mi se više sviđa.

U ovom slučaju sve varijante mi se sviđaju, svaka na svoj način. Na onoj prvoj mi ovakav rez ne funkcionira jer sjena nema oblik čovjeka i fotka mi djeluje prazno. Međutim, s ovim podbočenim rukama su mi primjedbe s prve fotke baš dobro legle. Sam se vjerojatno ne bih tog sjetio.

Jesam li izgubio malo autorstva? Vjerojatno jesam, jer ideje su od zinovaca. Nije me briga, jer sam zadovoljan rezultatom.

@svima: Hvala svima

Z-foto
[04. 12. 2015.]

ja bi zakrpal rupu od metka na desnoj plećki:)

karp
[04. 12. 2015.]

a kajjaznam... meni ova zapravo najbolja, bila bi još bolja da je lik okrenut na drugu stranu... no, nemre se sve...

schumsky
[04. 12. 2015.]

@Z-foto: ni mi jasna ta svjetla fleka, pa sjena je? bum je prefarbal.

@karp: po Klikovoj želji lik je pobrisan kompletno, ostala je samo sjena, ali nemrem sve verzije objaviti ;)

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…