Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

Šuma

© copyright 2014 - 2024 schumsky

Šuma

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/617375 ←permalink]
Defokusirano pa još jako podeksponirano. Poslije mi je ipak bila pretamna, pa sam je malo posvijetlio i pojačao boje. Pretpostavljam da će se malo kome sviđati, ali meni je baš dobra ;)
goranx78
[26. 03. 2014.]

Zanimljiva :)

NL520
[26. 03. 2014.]

Zacuo sam brze i nervozne korake iza sebe, osjetio brz i bolan udarac u glavu...

.. nakon što sam shvatio da mi se svijest pomalo vraca primjetio sam da nisam više tamo gdje sam bio kada sam osjetio udarac...

Gledam oko sebe no sve mi je mutno, mora da je od udarca u glavu.. nastojim shvatiti gdje sam no vidim samo visoko drvece oko sebe i upeklo sunce koje teško prodire kroz guste grane..

Nastojim se ustati no noge me ne slušaju, vrti mi se i sve mi je nekako cudno..

Ostajem još malo sjediti na mokrom i pomalo blatnom tlu, pokusavajuci shvatiti kako sam ovdje dospio...

Ovo je onako, brzo i ne pretjerano kreativno opazanje fotografije, kojim sam želio ukazati na to da fotografija nije loša.

Smatram da i nema "loše" fotografije, jer je ona više ili manje dobra samo u oku i umu promatraca, ali loša niti jedna ne može biti.

-Ante-
[26. 03. 2014.]

fin dojam!

ljiljana
[26. 03. 2014.]

sviđa :))

schumsky
[27. 03. 2014.]

Fala svima.

@NL520: Zanimljiv doživljaj, ti bi se trebao baviti pisanjem. Zanimljivo je kako tvoji komentari otkrivaju način tvojeg gledanja na fotografiju koji u svemu uspije naći priču (koju uspiješ opisati "narativno"). Moj način gledanja je skroz drugačiji, priču rijetko tražim, osim akobaš nije očita. Na fotke gledam uglavnom vizualno (što mogu dosta lako riječina opisati) i emotivno (što skoro pa uopće ne znam kako bih riječima opisao).

A mislim da ima loše fotografije. Imam ja doma 90% lošega, 9% prihvatljivoga i 1% relativno dobroga (za moje mogućnosti) koje se usudim ovdje pokazati ;)

NaniCro
[22. 04. 2014.]

zanimljiva uz osvrt NL520 :)

imam i ja masu nekih svojih za koje mislim da su tak tak a poberu dobrih komentara, a i obratno... neke koje su mi ono mrak mrak ljudi samo pogledaju i ništa više... ljepota je ipak u oku promatrača(fotografa) ;)

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…