Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

martinahohnjec: fashion work: Between black and white there is no room for two … [prethodna fotografija u albumu][iduća fotografija u albumu]
Between black and white there is no room for two

© copyright 2012 - 2024 martinahohnjec

Between black and white there is no room for two

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/534693 ←permalink]
Ramone
[10. 08. 2012.]

Bravo! Bila bi čak i savršena da ima zeru više prostora iznad

peg
[10. 08. 2012.]

opako dobra fotka..

bravo.

seewolf
[10. 08. 2012.]

pozadina i kadar su koma, i majca je skurena.

gogoya
[11. 08. 2012.]

je, al' zato cura ima noge do poda... a to je na zineu najbitnije! ;)

reddish
[11. 08. 2012.]

Pozadina mi ne stima.Model mi je cudno smjesten u kadar.Sjene su prejake i u crnim i bijelim tonovima se gube detalji.Model je lijep,styling je dobar poza sama po sebi je ok ali izraz lica mi nikako ne stima.Nisam sigurna jel pospana ili joj sunce prejako tuce u glavu.Ne znam zasto uvijek fotkas u vrijeme kada je sunce tako jako pregube su sjene puno bi bolje izgledalo u neko drugo doba dana ili da je barem backlight.

martinahohnjec
[11. 08. 2012.]

Meni je upravo zbog toga ova fotografija mocna, a samim time i neizmjerno draga. :)

reddish
[11. 08. 2012.]

Ne kuzim ,zar ti je fotka mocnija kad ima vise pogresaka ili?

goja1510
[11. 08. 2012.]

Slazem se s Ramoneom za prostor iznad glave, ostalo lijepo!

Tomislaw
[11. 08. 2012.]

Ja tebe zbilja ne kužim. Cura si koja očito puno truda ulaže u svoje fotke. I umjesto da taj prepoznati trud valoriziraš uz dobronamjerne kritike koje dobivaš (koje su uzgred rečeno na mjestu) ti to sve bacaš u vodu.

Fotka nije loša, ali je daleko od dobre. Počev od sugestije da je premalo prostora iznad te da je scena prekontrastna (ja sam bez ikakvih problema iz ovog jpeg-a izvuko detalje iz tamnih i svijetlih područja pa si to mogla i ti iz RAW-a), pa do doba dana kad je snimano (prejake sjene). Daj barem budi originalna s izgovorima ako ne znaš prihvatiti kritiku, ne drvi stalno "ja sam tako htjela", "meni je tak baš dobro". Može je ako ništa drugo na takvu kritiku imao odgovor "klijent je tako htio". :-)

martinahohnjec
[11. 08. 2012.]

meni je blesavo da mi netko tupi nesto sto i sama znam, a bez d aje upoznat sa detaljima. Cijeli session sa Magdalenom je napravljen pod krovom, i nije bilo planirano da cemo uopce ici van, tako da je bilo svejedno u koje doba dana snimamo. Ova fotka je napravljena spontano, a ako ja kazem da mi je uz sve te stvari ova fotografija jako draga, ocito imam svoje razloge i sjecanja koje mi ova fotka vraca.

Bootsie
[11. 08. 2012.]

da, spontano je pozirala tako.

Tomislaw
[11. 08. 2012.]

A šta bi falilo da si malo detalja izvukla u svjetlim i tamnim dijelovima?

martinahohnjec
[11. 08. 2012.]

@Bootsie, da, spontano. Vjetar je zapuhnuo, i ovo se dogodilo. Inace, profesionalnim modelima nije problem ovako pozirati niti veoma brzo nesto napraviti. ;)

@Tomislaw, ne bi apsolutno nista falilo,bilo bi bolje, no nisam to napravila...ubi me :D

khec
[12. 08. 2012.]

Odlican model , expresija , samo da je drukcija pozadina

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…