Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

The End

© copyright 2008 - 2024 vt_i

The End

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/160783 ←permalink]
... ili mozda pocetak?
etna
[21. 05. 2008.]

interesantan kadar... nema se prilike često ovo gledati...

lbanic1
[21. 05. 2008.]

da ali ipak malo morbidna

alfa91
[21. 05. 2008.]

"Prah si bio u prah ćeš se pretvoriti".

Htjeli mi to ili ne to je sastavni dio naših života. Slažem se da je intersantan kadar, bolje svitlo se i ne može tražit a bitno je da nisi spržio sa blicom.

vt_i
[21. 05. 2008.]

iako nije bilo sunca svjetlo je bilo ok tako da nisam ni trebao blic, a i motiv je mirovao. jednio nisam kadrirao bas kako treba i to samo zato sto se nisam mogao bas namjestati.

Klik-Kid
[24. 09. 2018.]

Fotka je podosta drugacija od onoga sto ovdje imamo prilike vidjeti... nemam nista protiv slikanja ljesova, groblja, mrtvaca,,,,ne smatram da je fotka morbidna jer eto... fotkao si mrtvacki ljes... niš posebno... ali isto tako bi bolje bilo da se vidi di netko place...nesto... da si nam nesto ispricao... ovako... po meni bezvezna fotka i još ne bas zanimljivo kadrirana...

ps: ovo je vec druga fotka pod kojom ti pišem.... nemoj mislit da te napadam (ili misli - zaboli me :-)) (al ne napadam), samo t pokusavam reci sto mozda neki nece a vide kad fotku pogledaju...

vt_i
[24. 09. 2018.]

ovo je fotkano sa kompaktom i da bih dobio lijes (duboko je lijes) i nekoga tko place trebao sam imati neki slr/t sa sircem a da sam to i imao tesko da bih se tamo namjestao da ulovim neki bolji kadar.

uglavnom samo ti pisi jer jedino tako mogu poboljsati fotkanje ;)

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…