Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:
 klun

zaustavljeno vrijeme

© copyright 2020 - 2024 Didokles

zaustavljeno vrijeme

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/740494 ←permalink]
ariesZG
[21. 04. 2020.]

Baš sam nedavno u kvartu vidio Fićeka, crvenog, kompletno obnovljenog, kao da je iz salona izašao, čovjek si je dao vremena, novaca i truda a rezultat je zadivljujuć. Na njemu sam se naučio voziti :)

Didokles
[21. 04. 2020.]

Ja isto,a moj fićo je imao i svoj život nakon što sam ga prodao nekom dečku iz Drniša u ono vrime pred sam početak rata.Fićo je bio rijetko viđen upečatljiv ljubićasti.Kad je počeo rat dečko sa obitelji je izbjegao u Split.Jednom sam ga vidio i priupitao za fiću,a on s tugom kaže da ga je ostavio četnicima.I da skratim gledajući jednu reportažu stranih dopisnika vidim ja moga fiću,a iz nega viri lik i drži četničku zastavu u vožnji,kasnije kad sam ponovo vidio dečka potvrdio mi je da je to taj fićo;))

Lepi
[21. 04. 2020.]

Odlicna, mozes ju smjestit u bilokoji trenutak u zadnjih 30 godina!

gres
[21. 04. 2020.]

oprosti na digresiji: kad je moja kćer bila mala (1900sedamdesetih godina) ja sam imala škodu 1000 MB, a moj bratić fiću u kojem nas je vozio. Moja kćer je rekla: "mama, i fićo ima volan kao i pravi auto!"... ;)) Ah, ta dječja viđenja svijeta... ;)))

ova fotka mi pomalo izaziva nostalgiju za nekim prošlim mirnijim vremenima...

Moonspider
[21. 04. 2020.]

Baš zaustavljeno vrijeme, fićo ostao u Jugi, a sve oko njega, jooj... Divna!

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…