Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

Treba ići naprijed

© copyright 2019 - 2024 Aid

Treba ići naprijed

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/735319 ←permalink]
Ustanem se ujutro i to je prvo što si kažem u ogledalo.

Ima dana da bih se odmah vratio u krevet i nebih nastavio sa danom uopće.

No, posao i obitelj me drže da se pokleknem u svojim mračnim danima. Vrlo je teška tjeskoba. Razara prsni koš i emocije. Nama fotografima je lako to zamisliti jer nama koji patimo od tjeskobe svaki dan je u crno bijelom filmu. Ponekad dođe koja svijetlosni snop koji obasja dan. Često znojenje i nekontolirano disanje, pucketanje prstima, gubljenje daha, vrtoglavice, učestale migrene, beznađe i ne želja za vanjskim kontaktom. I tako svaki dan ili drugi. Minute su duge kao sati u tom stanju. Žeđ. Glad. Mješaju se. Zbunjenost i strah od glasnoće i tišine.

Treba ići dalje i boriti se. Teške su to bitke. Teški su ti dani. Ali glazbom, igrom sa djecom, podrškom obitelji, čitanjem knjiga, prisutstvom životinjama, te boravku sa fotoaparatom i bavljenje poslom koji opušta psihu, sve je moguće promjeniti!

Aid
[13. 10. 2019.]

U ovo vrijeme prijelaza godišnjih doba, najizraženije su te emocije.

FotoMachak
[13. 10. 2019.]

Branimire, tko gore navedena stanja nije osobno proživio teško može shvatiti težinu tvojih riječi. Kakogod, dobro je da verbaliziraš svoje doživljaje jer se tako skida dio tereta sa njih. Pozz =)

ljeto2001
[14. 10. 2019.]

Sviđa mi se fotka i atmosfera na njoj!

Poznati su mi osjećaji o kojima se govori... treba ustrajati... ako se ne varam, stari latini bi rekli "Post nubila febus" - što će reći: "Poslije oblaka (dolazi) sunce". ;)

agni
[14. 10. 2019.]

potpisati ću FMačka :-).. tako smo kratko vrijeme putnici ovdje ,da je prava šteta potratiti dane u nemiri i tmini(čega si i sam svjestan):-))

Aid
[14. 10. 2019.]

Hvala vam drage kolege na supportu, ne znate koliko to mnogo znači čovjeku u toj situaciji. Hvala vam mnogo! I ja želim svima vama od srca svako dobro na svim sferama vaših života! DIvno je što tako divne ljude povezuje ova lijepa umjetnost, te briga i suosjećanje! Mnogo struko vam zahvalan

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…