Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

ZELJKODEBELJKO: JESEN STIGLA, DUNJE NEMAM: Uspomene s putovanja: OPATIJA JE BAJNA, MAKAR SLIKA NIJE SJAJNA BY ŽT … [prethodna fotografija u albumu][iduća fotografija u albumu]
Uspomene s putovanja: OPATIJA JE BAJNA, MAKAR SLIKA NIJE SJAJNA BY ŽT

© copyright 2017 - 2024 ZELJKODEBELJKO

Uspomene s putovanja: OPATIJA JE BAJNA, MAKAR SLIKA NIJE SJAJNA BY ŽT

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/699074 ←permalink]
poppop
[24. 02. 2017.]

E mog'o si platit pivo, za početak...

ZELJKODEBELJKO
[24. 02. 2017.]

Ništa ne bih protiv imao da sam u ovih zadnjih par godina, otkako se preko Ptičice i Fotozine "znamo" do Opatije išao...

Pogledaj, lijepo molim, koje mi je bilo "oruđe" za rad. Prva digitalna kamera koju mi je Dubrovački vjesnik dao na korištenje kad smo prestali kupovati filmove.

Ta Camedia je bila prava komedija - DV mi je s njom kupio karticu od 16 MB, pa kad sam na nju trebao "ugurati" bar 50 snimaka možeš i sam zamisliti da nisu bile puno veće od poštanske marke, i to samo zahvaljujući nevjerojatnoj rezoluciji od 2,5 milijuna piksela, kojpom se dičila ta kamera..

Snimio sam ovaj prizor početkom dvijetisućitih kad sam u Opatiju putovao s Vaterpolo klubom Jug. Trebalo je igrati važno finale kupa protiv Primorja, a spavali smo u Opatiji, igralo se na starom bazenu, pa sam slobodno vrijeme iskoristio za šetnju Lungomareom.

Pogledao sam exif, kaže da sam snimio 1.1.1999. u 20 sati i par minuta, no to nije točno, obzirom da je to bila prva digitalna koju sam u ruci držao i sve su mi u dućanu namjestili, a, očito, datum i vrijeme na kameri nisu, kako bi se to sad, stručnodigitalnodobnimhrvatskim, reklo - apdejtirali...

viper
[25. 02. 2017.]

u rukama moga sina svaka kamera je fina

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…