Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

Petra

© copyright 2015 - 2024 danko93

Petra

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/670978 ←permalink]
oggy30
[11. 11. 2015.]

ok, klasican model, puno presiroki kadar, siva haljina, crne carape i bijele tenisice?

sto si htio pofotkat ljepu modelinu ili pejsaz?

MataB
[11. 11. 2015.]

+

Z-foto
[11. 11. 2015.]

klasični snapshot

danko93
[11. 11. 2015.]

Što se tiče outfita, ne bi se htio miješati. Nisam baš stručnjak za ženske odjevne kombinacije, ali meni nije loše, valjda se to sad fura :D A fotka...želio sam tu njenu (bojama tmurnu) odjevnu kombinaciju uklopiti isto takvom okruženju.

tomi
[11. 11. 2015.]

fotka ko fotka ok, čak i ovaj centralni položaj paše s obzirom na direktan pogled, no ona mi se nikako ne uklapa u to okruženje.

Bolje bi pasala na asfalt i sivilo zgrada oko nje :)

danko93
[11. 11. 2015.]

Hvala na komentarima, a što ću kad živim na selu i nemam zgrada, samo oranice i oranice :P Malo se šalim, hvala vam na komentarima i kritikama, modelina mi je cura pa se radilo o fotkanju za novu profilnu fotku :)

Z-foto
[12. 11. 2015.]

kod ovakvih fotki mene smeta besmislenost cijele priče. stane lijepa cura u sred suhe trave,nasloni se na zid, u nekoj ruševnoj zgradi i "klik". što si pjesniče želio reći? pokazuješ ljepotu cure? nema smisla, pokazuješ ljepotu prirode? cura je suvišna, nema smisla. pokazuješ "ljepotu" ambijenta? cura je suvišna, nema smisla. dakle, po meni vrlo je teško napraviti smislenu fotku sa modelom i to treba učiti od pravih majstora. zato sam se ja opredijelio za drugi tip modela:) no ne sekiraj se, ja ti nisam mjerilo ničega, samo povremeno glasno kažem svoje mišljenje:) dobro svjetlo ti želim!

GoSt
[12. 11. 2015.]

đizs, a mene smeta besmislenost komentara u stilu: "ja ne znam kako treba al ovo ne valja"

đizs!!!

Fotka je tehnički OK. Ostalo spada u umjetnost, a o tome...;))

gogoya
[12. 11. 2015.]

i ja bih volio raditi ovakve besmislene fotke! ;)

Z-foto
[12. 11. 2015.]

a mene smeta komentar komentara. još jedan u nizu primjera gdje svi mudro šute i čekaju neki komentar i onda izljev mudrosti. pohvali fotku ak ti se sviđa, pusti mene i moje mišljenje. pa nemremo svi isto vidjeti i razmišljati. ne smatram se fotografskim stručnjakom niti znalcem i ovdje komentiram samo sa sviđa mi se ili ne sviđa mi se, vidim smisao, ne vidim smisao. kao kad u kuharskom natjecanju netko kaže "meni ovo nije dobro jer ja ne jedem meso, dajem ocjenu 2" budući ne fotkaš modele kao ni ja zbog čega misliš da je tvoje mišljenje važnije od mojeg? ne zanima me odgovor, samo kažem. kužiš?

sir-oliver
[12. 11. 2015.]

Meni je fotka vizualno skladna.

Ne kažem da je remek djelo, ali ne vidim nikakav bitan problem na ovoj fotki. Model i okoliš slažu se koloritom i općom atmosferom, nema očiglednih grešaka ni u svjetlu, ni kompoziciji, ni suvišnim elementima u kadru; ne bih rekao niti da njena odjeća jako odskače od okoliša.

Sve u svemu, česte su lude fotke gdje model i okoliš međusobno ne razgovaraju, ali ovo nije jedna od tih.

FotoMachak
[12. 11. 2015.]

meni se sviđa baš ovako kako je =)

T13
[12. 11. 2015.]

meni odlicna :)

danko93
[12. 11. 2015.]

Drago mi je da se malo podigla prašina oko svega :) Jasno mi je da bi bilo super kada bi svaka fotka pričala neku priču i imala neki smisao, ja to za ovu fotku ne mogu reći da ima ali opet drugačije gledam na tu fotku(isto tako i ostale koje su uspjele na fotkanju). Moja strana priče je takva da je cura kupila novu haljinu(brijem da se to ne zove haljina ali nazovimo to tako) i napraviti pokoju novu fotku za fejs. Što se nje tiče, ona se ne bavi manekenstvom već je košarkašica, i meni je to bio (mogli bi reći) "izazov",animirati je, izvući iz nje i iz fotkanja maximum. :)

danko93
[12. 11. 2015.]

Ako imate fejs, ovdje možete pogledati još par fotki napravljenih taj dan. Možda ima koja bolja :D

Zelena
[12. 11. 2015.]

De ti ponovo s curom "na livadu",pa popravi sve što su napisali "da ne valja",a dotle pročitaj nešto o takvoj vrsti fotografije,pa možda sve skupa bude i bolje :)

I nemoj da ti ona ovo vidi,pa da skuži da zapravo ne znaš da je ovo ipak haljina ;)))

danko93
[12. 11. 2015.]

Zelena poslušati ću te i ne budem joj spomenuo ovo :D A što se tiče popravnog, očito prvo bude morala kupiti nešto što je više za ovu tmurnu i zaraslu oranicu. :D Ajde kada već diskutiramo o svemu, što bi trebalo drugačije napraviti da bi ta fotka kao fotka bila bolja?

Zelena
[12. 11. 2015.]

Pogledala sam ti i ostale fotke sa linka !

Ona sa stablom mi je gotovo najbolja,samo da je ona još malo lijevo,a "problem" je što previše centriraš model!

Matthias
[13. 01. 2016.]

ja ovo vidim kao neku vrstu portretne fotografije, za curu, komercijalnu.....ako želiš priču nabaviš modela....znači sve u svemu fotke su super tehnički i obradom za jednu portretnu koja služi za profil, album, osobno zadovoljstvo jedne djevojke...zašto ne?!...

što se tiče ostalih komentara, svatko ima svoje mišljenje, ali je stvar u tome Z foto da tvoje mišljenje smije biti tvoje ali ga ti nemoj predstavljati kao jedino ispravno....jer ničije nije ispravno, svatko ima 1000 načina da nešto popljuje ili pohvali....ispravno je onako kako je fotograf zamislio i njegova djevojka......

VooDoo64
[13. 01. 2016.]

Meni je isto ta s drvom najbolja iz serije ali probaj malo sa kadriranjem da ti ide u crte trećina ( znam da je dosadno i da svi tak fotkaju ali tak fotke ispadaju zanimljivo i nemre se pobjec od toga ) i npr ja bi probao nać neke zanimljivije lokacije jer ovo s livadom -ne znam meni na takvim lokacija nebi nikakve ideje pale na pamet i da naravno nemoj sljediti tuđe stilove nego probaj doć do svojeg - isprobavaj, slikaj, okini milion fotki i tak te nikaj ne košta pa buš svaki put imao sve više i više ideja..

Joca
[13. 01. 2016.]

Samo napravi koji bez naocala ne reklamiras rayban :)

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…