Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

memex: Vjenčanja: Ljubav i leptirići u stomaku nagnaše ih da završe u braku … [prethodna fotografija u albumu][iduća fotografija u albumu]
Ljubav i leptirići u stomaku nagnaše ih da završe u braku

© copyright 2014 - 2024 memex

Ljubav i leptirići u stomaku nagnaše ih da završe u braku

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/615691 ←permalink]
Rolleiflex 2.8 Efke 100 push 400

+ vazeljin ;)

schumsky
[13. 03. 2014.]

I ova mi je kao i prethodna dobra kao cjelina. Ne znam što onaj lik lijevo radi, srećom se ne vidi jako, jer pretpostavljam da u analogiji to nije tako lako klonirati. Također, kompozicijski mi ne paše što linija tla propada iz kadra na donjem rubu slike, tj. moglo se koji centimetar višlje kadrirati. Bilo bi mi bolje da linija izlazi na lijevom rubu (pri dnu naravno, tako da se cijeli kadar ne promijeni previše)

memex
[13. 03. 2014.]

lik lijevo gore je glupson Kiki kojeg sam mogao klonirati u fotošopu da sam htio ali ostavio sam mu trajnu uspomenu na njegovu tvrdoglavost jer se "neće vidjeti"...na tu liniju se nisma obazirao,bilo mi je bitno u prvom planu ovo lišće dobiti a njih da imam da mi "iskaču" iz kadra, ravnijom linijom bi dobio više flah fotku, u biti neznam možda i nebi ali nisam išao za time nego vođen jednom idejom opalio fotku :)

schumsky
[13. 03. 2014.]

Ne bih ravnao liniju, nek ostane ukoso, to ti daje dinamiku kompoziciji. Samo bi sve digo 2 cm. Ne znam zašto, ali najčešće mi izlazak tla na donjem rubu kadra djeluje nekako "naprasno".

Pozdravi Kikija, možda sam ga samo ja vidio ;)

memex
[13. 03. 2014.]

ma dobro za print ću ga maknuti,hehe i drago mi je što promatraš fotku a ne samo da je pogledaš letimično :)

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…