Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:
 mbukal

devil sleeps here

© copyright 2012 - 2024 Bran

devil sleeps here

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/526260 ←permalink]
vmandic
[19. 06. 2012.]

Zanimljiva...

imagenic
[19. 06. 2012.]

ima potencijala. pogotovo ispian zid i stepke ispod. mozda drugi kadar

Bran
[20. 06. 2012.]

Hvala :) Imam još 3 fotke tih stepenica (drugi kadrovi), ali ovu sam stavio jer me najviše asocira na ovo mjesto dok je još bilo u funkciji. hvala još jednom!

prolaznik
[20. 06. 2012.]

štimung je pravi crnjak što znači da si ga uspio prenjeti na odličnu fotku ...inače, prošle sam godine u jednom derutnom zdanju (baš kao ovo ovdje) tj, bivšem hotelu napravio seriju ovakvih fotki i kad sam ih stavio na comp toliko su mi morbidno i depresivno djelovale da sam ih sve pobrisao :)

Bran
[20. 06. 2012.]

Pobrisao!? Šteta :) Mene baš ta neka ideja puca da na ovakvo mjesto dofuram neki opaki/mračni model, sviđa mi se to u zadnje vrijeme :) Još sam nov u ovakvom tipu fotografije.

prolaznik
[20. 06. 2012.]

kod mene je vjerovatno utjecala i činjenica što je to bio hotel u centru grada (vjerovatno ciljano devastiran i zapušten u svez&glede lakše privatizacije) i što sam htio da mi ostane u lijepom sjećanju jer me za njega vežu lijepi trenuci. Ali za tebe bi pošto si trenutno u takvom filmu tamo definitivno bilo materijala jer dok sam fotkao stalno su neke ptice suludo letjele po prostorijama i samo sam još čekao da mi Hitchcock uleti u kadar :))

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…