Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

4

© copyright 2006 - 2024 Andre

4

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/44045 ←permalink]
Vodnjan.

PS koristen samo za izradu sfumato "okvira"

gogoya
[09. 11. 2006.]

Štuc ili zdrman stativ ili u umjetničke svrhe?! ;)

Andre
[09. 11. 2006.]

(pre)dugo otvorena blenda

Joki
[09. 11. 2006.]

Ne razumijem sa kojom poantom je ova serija preeksponirana. Vodnjan je jedno zanimljivo istarsko mjesto i po meni zeru drukčije od ostalih. Zadnji put kad sam bio tamo imao sam osjećaj više da sam u Italiji nego u Hrvatskoj. Vodnjan je pun svakojakih detalja i mislim da se moglo izvući iz njega puno više nekog "hrvatsko/talijanskog suživota" ili nečeg drugog a što je ovdje nije prikazano.

Meni ovdje fali "ono nešto" što bi moglo karakterizirati Vodnjan, približiti ga nekom tko u njemu nikad nije bio. Sorry ali ovo je samo jedna mutna, preeksponirana fotka ulice i ništa više :(

Andre
[09. 11. 2006.]

svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko dozivljava pojedinu fotku na svoj nacin. kada to ne bi bilo tako fotografija ne bi spadala u umjetnost, zar ne?

al zaista mislim da je bezpredmetno pitati autora zasto nesto nije predstavio na ovaj ili onaj nacin, tj. na nacin na koji bis ti to predstavio gledateljima joki. ti si ti, ja sam ja. ja to gledam na ovaj nacin. barem sam tada gledala. drugi put, kad posjetim vodnjan, cu vjerojatno imati drugaciji pogled na njega. no, iskreno, ja sam s ovim fotkama, koje gotovo i ne izgledaju kao fotke, a nisu obradjivane u photoshopu, odusevljena.

toliko :)

Joki
[09. 11. 2006.]

U potpunosti se slažem sa tobom: Uporno ponavljam: hvala bogu na različitostima. U protivnom bi bilo jako dosadno :))

Mrgud
[09. 11. 2006.]

Andre...meni je ovo sto si napravio jako jako dobro i kreativno... Ima dusu i atmosferu... Svidja... :)

Andre
[09. 11. 2006.]

hvala mrgude :)

i hvala joki :)

i "hvala bogu na različitostima. U protivnom bi bilo jako dosadno" ;)

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…