Fotozine “Žičani okidač” : ISSN 1334-0352 : s vama od 6. 6. 1998

fotozine
fotografija
druženja
prilozi
sitnine
prijavnica
nadimak:

lozinka:

upamti me
trenutno prisutni:

Tri prijatelja

© copyright 2006 - 2024 zeleni

Tri prijatelja

[kratica stranice: http://fzzo.org/f/17465 ←permalink]
Naravno nema ništa bez prijatelja... Eskurzija 97. Prag - Češka. Ekipa se morala stisnut za bit u kadru. A ja ležim na travi i klik... Idiot. Skenirana 9x13 bez dorade.
chegevara
[20. 03. 2006.]

i priateljica... vjerovatno će ona biti predmet priče i pokretač uspomena sa ovog provoda. Ko je ona, sa kime je sjedila, gdje je sada, šta radi..... lijepe su ove fotke, a kako vrijeme prolazi, čovjek upija detalje sa njih i obraća pažnju i na najsitnije detalje. Jer svaki je priča za sebe.

chegevara
[20. 03. 2006.]

prijateljica, htjedoh napisati, to je valjda jasno, ne znam šta mi bi da jutros gutam slova lol

zeleni
[20. 03. 2006.]

He Che nema tu prijateljica,, To samo tri prijatelja.. To si ti nešto krivo vidi,, A kad bi ti reka da sam ih stiska da se vide Starke,, Kad bi ti reka da sam želi da se vide razglednice,, Kad bi ti reka da sam čeka da oni mali bili čovječuljak došeta ispod nogu,, Kad bi ti reka da sam čeka jedan kako treba osmijeh,, I onda to sve skupa zajedno,, Bi li mi virova,, nemam negativ i to mi užasno žo.. ;-))

chegevara
[20. 03. 2006.]

Virova bi ti, samo sam ja mislio da je onaj mali čovječuljak neka drugarica u bijeloj haljini, o njoj sam i pričao cijelo vrijeme :)))

zeleni
[20. 03. 2006.]

Ne Che to Češka,, Tamo ti svi nose šlampave majice par brojeva veće,, Katkad i do koljena,, Njima izgleda nije bitno,, Važno da je majica.. He, ;-)

rattigan
[27. 01. 2007.]

vel več sam mislio da je to nirvana!!LOL

Nemate ovlasti aktivnog sudjelovanja. Morate biti registrirani i prijavljeni.

site copyright © 1998.-2024. Janko Belaj / Fotozine "Žičani okidač"   [site powered by Zine V3 alpha 9.1]   .:korisnički ugovor / terms of use:. …& obavezno štivo!
built with bbedit Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

Zbog nekog doista blesavog EU zakona dužni smo vas informirati da i naš Fotozine rabi cooki-e (kažu da su to “kolačići”) kao i valjda 99.999% stranica na kugli zemaljskoj. Za izvan nje nemamo informacija. S tim keksima mi ne otkrivamo vašu dob, visinu, debljinu, sposobnost kadriranja, lažiranje exifa i niš takvoga, već nam samo pomažu da se logirate i tak to. A kaj sad možete? kliketnut dole i reć poruci izazvanoj idiJotskim zakonom adio… (A mi smo vas zakonski informirali :P ;))

Bla, bla, tri put Hura i O’Kej…